ProWash


Prowash är den ledande leverantören i Norden av omfattande lösningar för biltvättsverksamheten och erbjuder till sina kunder den största serviceorganisationen i regionen. I en ständigt växande kundbas har Prowash 100 biltvättsproffs som är engagerade och står till din tjänst. Svenska och finska organisationer har över 70 års erfarenhet inom branschen. Framgång bygger på gedigen expertis och kunskap. Kundfokus är inbyggt i Prowash DNA, vilket återspeglas i hög kundnöjdhet.

Prowash är en klar marknadsledare i Sverige och Finland. Vi säljer och installerar upp till 150 biltvättar per år.

Den viktigaste affärsidén med biltvättsverksamheten är att sälja renhet. Ren bil och förstklassigt tvättresultat garantera kundnöjdhet. Kundnöjdheten ökar också när själva biltvätten hålls ren.

Vi har flera års erfarenhet av installation och bruk av Plastmek-inre paneler. I dom ytterst krävande förhållandena har panelerna visat sig mycket hållbara och lätta att underhålla.

Enkel och snabb installation ger fördelar för både renoveringar och i nybyggnations projekt. Materialet är mycket motståndskraftigt mot kemikalier som används till svårt smutsade ytor. Smuts som salt och asfalt rinner lätt av panelen.

Plastmek-panel är en enkel och säker lösning när du vill hålla ditt tvättrum i perfekt skick!

2019-11-28 Ladda ner pdf >>