Referenser

Gulf Brunflo
Nu har första Gulf tvätthallen renoverats med NT Produkters vägg och takskivor.
Som alla kan se så är det en väldig skillnad om man jämför före och efter renoveringen.
Nu säljer vi också gångdörrar med tillhörande karm i samma material och färg som väggarna.(sista bilden). Eric på Gulf Brunflo är väldigt nöjd och belåten med kvaliteten på våra produkter.

My Car  Kista
För ett tag sedan var det dags för My Car att renovera tvätthallen i Kista. Självklart ville vi att det skulle bli hållbart, men även snyggt och lättskött. My Car valde att använda NT Produkters

Plastmek-väggskivor av glasfiber som är speciellt utvecklade för tvätthallar. Monteringen utfördes professionellt av NT Produkter. Resultatet blev superfint, väggarna är lätta att hålla rena och det ser ljust och fräscht ut.

Vi kommer att fortsätta samarbeta med NT Produkter då allt fungerade bra och skivorna är av högsta kvalitet.

Deniz Genser, ägare och VD på My Car i Kista.


City Car Wash
City Car Wash är grundat år 2004 med hemort Jakobstad, Finland. City Car Wash var den första aktören med obemannad, dygnet runt biltvätt i Finland. I dagsläget finns vi på 5 orter runt om i Finland, totalt 7 tvätthallar. Alla våra tvättstationer är obemannade och öppna 24h, smidighet, kvalitet och god kundservice är våra ledord.

Då vi renoverade vår tvättstation i Jakobstad år 2013 valde vi att använda Plastmek-skivan som väggmaterial. Det har nu gått 4 år och väggarna ser fortfarande ut som de gjorde 2013. De är enkla att hålla rena och väggtejpningarna har vi inte behövt förnya en enda gång. Som kund är det viktigt att tvätthallen är ren då dörrarna öppnas, är hallen smutsig tänker du att bilen kanske inte heller kommer bli ren.

Vi använder nu Plastmek-skivan i alla våra tvätthallar och kommer göra det också i framtiden, eftersom det är det bästa alternativet.

Mattias Enlund
Försäljningsansvarig
City Car Wash Ab


Nutrinovate AB

Nutrinovate är resultatet av en grupp forskare, entreprenörer och kreatörer som fann en gemensam drivkraft – att bryta ny mark inom hälsa genom att kombinera det senaste inom forskningen och innovation. Vi vill att det ska vara enkelt att hålla sig frisk och bygga en inre styrka.

Produkten Reserol Beauty är ett high-end kosttillskott som innehåller den bioaktiva substansen resveratrol. Då produkten tas fram i enlighet med högt ställda krav på livsmedelshygien var behovet att projektera en ny lokal för tillverkning.

Vi såg uppgiften att snabbt uppnå väggytor som både var lätta att rengöra och montera på befintliga väggar. Vi valde vi Plastmek-väggskivor från NT Produkter. De moduler för hörn som tillsammans med skivorna ger en homogen yta var en tilltalande lösning. Väggarna ser fortfarande nya ut och då livsmedelshygien är en viktig del i vår verksamhet skulle vi ta samma beslut idag, två år efter färdigställandet.

Magnus Nilsson-Vall
VD Nutrinovate AB


The Wash på Mall of Scandinavia i Stockholm.

Före och efter renovering med Plastmek väggskivor